English (United Kingdom)Croatian(HR)

M - upravljanje - otok Krk

 
 

     Privatno upravljanje

 

Uz upravljanje zgradama, nudimo Vam i upravljanje privatnim prostorima za koje je interes sve veći, a koje se prvenstveno odnosi na upravljanje i održavanje  prostora u privatnom vlasništvu, kao što su apartman, stan ili kuća za odmor.
 

 

Budući da je na području otoka Krka izuzetno puno nekretnina koje se koriste samo za odmor, smatramo da je njihovim vlasnicima od velike koristi imati pouzdanog i odgovornog partnera koji je u mogućnosti preuzeti sve poslove i brigu oko njihove nekretnine, te za klijenta biti uvijek dostupan. 

 

USLUGE KOJE BISMO IZDVOJILI:

Čuvanje ključa

Usluga čuvanja ili deponiranja  ključa usmjerena je na sve vlasnike apartmana, stanova i kuća za odmor koji veći dio godine ne borave u navedenim nekretninama, kao i za investitore koji prodaju nekretninu. Prema iskustvima iz prakse zbog puno situacija kada je potrebno otključati nekretninu vlasnici nisu u mogućnosti biti prisutni, od sada ključ se može deponirati kod nas, a u kontaktu s vlasnikom i uz njegovo odobrenje omogućit ćemo uzlazak u nekretninu.Ova usluga besplatna je za sve korisnike privatnog upravljanja, gdje je u cijeni samog upravljanja uključena i ova usluga.

 

Redoviti obilasci (kontrola) nekretnine

Isto kao i usluga čuvanja ili deponiranja ključeva, usluga redovitog obilaska i kontrole nekretnine odnosi se na nekretnine koje veći dio godine nisu naseljene.Ova usluga sastavni je dio upravljanja privatnim nekretninama u sklopu čega se naplaćuje kroz stavku „upravljanje“.Naravno, ovisno o dogovoru s korisnikom usluge, vrši se minimalno jedan puta na mjesec, a obuhvaća kontrolu i pregled nekretnine od mogućih oštećenja, vandalizma (provala, krađa), nametnika, vremenskih nepogoda. Ovu uslugu nije moguće koristiti bez ugovaranja privatnog upravljanja.

 

 

Obilasci na zahtjev klijenta sa pismenim izvješćem o stanju

Sami naziv usluge objašnjava o čemu se zapravo radi, znači iz bilo kojeg razloga korisnik želi detaljan pregled nekretnine, obavještava nas, nakon izvršenog pregleda sačinit ćemo pismeno izvješće te isto u kratkom roku dostaviti klijentu.

 

 

Organizacija i izvođenje potrebnih radova na zahtjev klijenta

Budući da imamo vlastitu operativu, odnosno ugovorene stalne suradnike u mogućnosti smo organizirati i izvesti sve potrebne radove na Vašoj nekretnini, od sitnih popravaka, adaptacija i rekonstrukcija do većih građevinskih zahvata, uz stalni nadzor radova.

 

Nadzor i kontrola radova koje je klijent naručio kod drugog izvođača

Ova usluga odnosi se na korisnike koji nisu u mogućnosti biti prisutni prilikom izvođenja nekih radova na ili unutar njihove nekretnine.

 

 

Plaćanje računa (režija) za klijenta sa mjesečnim i godišnjim izvješćem

Uz suglasnost klijenta preusmjeravamo račune režija na našu adresu, računi se po dolasku redovito kontroliraju i plaćaju o čemu se vodi evidencija, a korisnika redovito izvještavamo o iznosima plaćenih računa te raspoloživom stanju unaprijed uplaćenog predujma za plaćanje računa i to putem „Izvještaja o plaćanju računa“.

 

Ugovaranje police osiguranja imovine

Zbog stalne i vrlo kvalitetne suradnje s osiguravajućom kućom, u mogućnosti smo za naše klijente ugovoriti policu osiguranja imovine (kućanstva) po vrlo povoljnim uvjetima. Preduvjet za ugovaranje police osiguranja po posebnim uvjetima je ugovaranje privatnog upravljanja. Za točne i detaljne informacije obratite se direktno upravitelju.

 

Otklanjanje hitnih kvarova

Usluga otklanjanja kvarova hitne naravi isto tako vezana je uz ugovaranje upravljanja, gdje je upravitelj dužan pristupiti ili organizirati otklanjanje takvih kvarova kako bi se onemogućilo širenje štete i moguće ugrožavanje susjednih nekretnina, kao i moguće ugrožavanje zdravlja i života ljudi. Ovu uslugu mogu koristiti i svi ostali vlasnici nekretnina, cijena ove usluge ovisi o vrsti, obujmu i opasnosti posla koji se obavlja.

 

Održavanje raslinja i travnjaka (Hortikultura)

U suradnji sa poduzećem specijaliziranim za obavljanje poslova hortikulture u mogućnosti smo odraditi sve poslove vezane za projektiranje i uređenje okoliša, te održavanje raslinja i travnjaka, od čega bismo izdvojili:

  • - orezivanje raslinja
  • - sadnja novog raslinja
  • - košnja travnjaka
  • - prihrana i plijevljenje travnjaka
  • - okopavanje raslinja
  • - prihrana raslinja
  • - prozračivanje travnjaka
  • - kontrola i servisiranje navodnjavanja